Startpagina
Referenties
Terug naar Home | Daar moet je Roel voor hebbenInterview met Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenCurriculum Vitae | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenReferenties | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenContact | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebben TwitterFacebookLinkedIn
 
 
 
 
Roel Burgman
Peter Joziasse
Directeur Bureau Promotie Podiumkunsten
 
"Hij is op z'n best als creatieve makers en zakelijke denkers samen iets moeten bereiken. En dan het liefst als de omstandigheden zeer complex zijn"  

Tja, waar begin ik. Roel Burgman. Er valt zo veel over hem te vertellen. Een veelzijdig man, die met zijn brede glimlach en sprankelende ogen mensen kan inspireren en motiveren. In mijn tijd bij de AVRO heb ik Roel leren kennen als een ruimdenkend iemand, die heel scherp weet waar het om gaat en waar het naar toe moet. Roel is slim en zakelijk op een eerlijke en persoonlijke manier. En hij is een creatieve denker en doener. Hij is op z'n best als creatieve makers en zakelijke denkers samen iets moeten bereiken. En dan het liefst als de omstandigheden zeer complex zijn. Roel brengt rust, vertrouwen en structuur. Het zit dus wel goed met de linker en rechter hersenhelft van Roel. Bij hem voelen veel mensen zich op hun gemak. Roel luistert. Hij brengt mensen bij elkaar en zorgt dat er beweging komt, een team, een doel, spirit, een lach. Het is echt een feestje om met Roel samen te werken. Het lijkt altijd gezellig met Roel, maar vergis je niet. Hij kan ook heel direct en scherp zijn. Duidelijk ook. Recht door zee. Een conflict gaat hij dus niet uit de weg. Hij zoekt het soms bewust op; altijd op een faire manier en dus niet ten koste van een ander. Roel zorgt ervoor dat je er samen beter van wordt. En dat kunnen veel organisaties goed gebruiken. Iemand die ervoor zorgt dat iedereen gaat voor het succes. En daarna uiteraard samen een feestje!  

"Het is een feestje om met Roel samen te werken"

 
   
  Informatie Nieuwsbrief