Startpagina
Referenties
Terug naar Home | Daar moet je Roel voor hebbenInterview met Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenCurriculum Vitae | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenReferenties | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenContact | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebben TwitterFacebookLinkedIn
 
 
 
 
Roel Burgman
Peter Blom
Eindredacteur, regisseur en creatief consulent
 
"Hoofd en hart werken bij Roel op een unieke manier samen"    
Stabiel, betrouwbaar, betrokken en ongelooflijk hardwerkend en volhardend in het nakomen van afspraken en het behalen van resultaat.
Overtuigd van z’n eigen gelijk maar toch open voor de argumenten van anderen. Zo ken ik Roel.
Op het eerste gezicht soms niet de gemakkelijkste om mee te werken maar dat is een misverstand. Roel is alleen zo recht door zee, dat voor wie graag om de zaken heen draait en wie wordt gedreven door een te groot ego of heimelijk opportunisme, Roel wel eens confronterend is.
Roel doorziet dat en spreekt mensen daar op aan zonder aanziens des persoons.

Daarmee dwingt Roel respect af, is hij een veilig schild voor medewerkers en een partner voor iedereen die met het hart op de goede plaats een organisatie verder wil helpen.

Een zakelijke pragmaticus met oog voor de belangen van individuen, niet bereid om lichtzinnig met de rechten en gevoelens van hen om te springen. Daardoor is Roel als geen ander in staat een organisatie te reorganiseren met behoud van een vorm van harmonie en eensgezindhied.

  Hoofd en hart werken bij Roel op een unieke manier samen. Zijn rationaliteit staat op de voorgrond maar hoe langer je Roel kent hoe meer je opvalt dat zijn hart op de achtergrond altijd aanwezig is. Nooit schreeuwend, nooit met vals sentiment maar altijd met compassie en met liefde voor zaken als kunst en intermenselijke processen.

Tenslotte is Roel een fijn mens. In de meer dan 15 jaar dat wij intensief, op dagelijkse basis hebben samengewerkt is hij voor mij meer dan een collega geweest. Een baken. Een vriend bij wie ik altijd terecht kon en maar die me ook steeds een zetje gaf als hij dacht dat ik beter kon.  

"Een zakelijke pragmaticus met oog voor de belangen van individuen, niet bereid om lichtzinnig met de rechten en gevoelens van hen om te springen"

 
   
  Informatie Nieuwsbrief