Startpagina
Referenties
Terug naar Home | Daar moet je Roel voor hebbenInterview met Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenCurriculum Vitae | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenReferenties | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebbenContact | Roel Burgman | Daar moet je Roel voor hebben TwitterFacebookLinkedIn
 
 
 
 
Roel Burgman
Anita Witzier
Presentatrice
 
"Het is fijn om te weten dat voor Roel geldt: de mens gaat voor de zaak. Het resultaat daarvan is, dat ze er beide beter van worden"  

Van nature ben ik er niet toe geneigd om mij makkelijk in de kaart te laten kijken door degene met wie ik ‘zaken moet doen’, managers, directeuren etc. De in het verleden opgedane ervaringen met ‘dat type mens’ waren nogal eens beschadigend, zowel op het professionele als op persoonlijke vlak. In zo’n geval zet ik altijd mijn ‘vergadergezicht’ op om voldoende afstand te kunnen bewaren. Niet bevredigend, wel veilig. Met Roel was dat niet nodig en van meet af aan al anders; hij zoekt júist de mens achter het masker omdat hij ervan overtuigd is dat je het beste resultaat bereikt door jezelf te laten zien. Dat je weet van de hoed én de rand en van het vlees in de kuip. Zelf is ‘ie dan ook de beroerdste niet; een persoonlijk gesprek komt immers van twee kanten. Dat schept vertrouwen en dus een band. Ik herinner me nog goed dat ik na een vakantie in opperste paniek bij hem binnenliep en in huilen uitbarstte: ik sliep geen nacht meer, had veel te veel werk aangenomen (ik kon toen nog moeilijk “nee” zeggen), had toezeggingen gedaan,
mensen rekenden op me, ik kon het niet meer bolwerken maar ook niet meer terug, hoe moest dat nou??!! Kortom: HELP! Bij iemand anders op die plek had ik dat nooit gedurfd, alleen uit schaamte en schuldgevoel al niet.
Dat is uiteraard een kwestie van vertrouwen. Zijn reactie bevestigde dat: het was vanaf dat moment niet meer míjn probleem maar dat van hém en híj ging het oplossen omdat zowel ikzelf als mijn functioneren zíjn verantwoordelijkheid waren.Het is fijn om te weten dat voor Roel geldt: de mens gaat voor de zaak. Het resultaat daarvan is, dat ze er beide beter van worden.  

"Bij iemand anders op die plek had ik dat nooit gedurfd, alleen uit schaamte en schuldgevoel al niet"

 
   
  Informatie Nieuwsbrief